Lumanari nunta
logo

 

In  cadrul imaginilor care urmeaza veti putea urmari cateva dintre multele lumanari de nunta ornate de catre echipa noastra.
Acestea au fost aranjate in concordanta cu tematica nuntii.

Semnificatia lumnarilor de nunta

Pentru a intelege importanta pe care acestea o au in cadrul cununiei religioase, va invitam sa cititi urmatoarele randuri:

Lumanarile de cununie, din punct de vedere religios,  simbolizeaza lumina si dragostea care s-a infiripat intre cei doi miri. Lumina Dumnezeiasca, cea care ii va calauzi pe drumul vietii, viata pe care sunt pe punctul de a o incepe impreuna.

Traditia spune ca nasii trebuie sa cumpere lumanarile de nunta deoarece ei sunt cei care o vor ghida pe viitoarea familie pe drumul cel luminos si crestinesc pentru a isi indeplini menirea pe acest pamant.

Importanta lor este pusa in practica, in cadrul ceremoniei, cand o domnisoara de onoare trebuie sa poarte una dintre lumanari, ea fiind insotita de un cavaler de onoare, la el fiind cealalta lumanare. Alaiul nuntii este deschis de catre cei doi, fiind urmati de mireasa la bratul nasului si de mire la bratul nasei.

Important de stiut este faptul ca cele doua lumanari trebuie sa fie aduse in masini separate, in cazul in care drumul spre biserica se face cu masina.

Dupa terminarea cununiei religioase, simbolizand uniunea intru Hristos, cele doua lumanari vor fi purtate de catre miri, marcand aleea deschisa spre lumina, dragoste si implinire.


 

Tel: +40 - 725 855 000  
Email: office@beautiful-events.ro facebookyoutube
Beautiful Events - Organizare evenimente, organizare nunti
Copyrights © 2008-2014. Toate drepturile rezervate!

Cere oferta!