Noutati
logo

 

”La 16 ani am organizat in intregime prima nunta”

 

 luiza popescu

 

R: Haide sa incepem putin atipic acest interviu. Ce ne poti spune despre tine, ceva ce poate nu mult lume stie ?

L.P. (zambeste larg): Cred ca nu foarte multa lume cunoaste pasiunea mea pentru moda, de aici se trage si dragostea de frumos. Atat de mare e pasiunea aceasta incat numarul masinii mele este format din acronimele unui designer international pe care il admir de cand eram in liceu.

R : Cum ai ajuns sa lucrezi ca event planner ?

L.P : La 16 ani am organizat în întregime prima nuntă. De atunci am stiut ca vreau sa organizez evenimente pentru tot restul vietii. Zambetele de pe fetele oamenilor care se simt bine la evenimentele organizate de mine sunt cele care ma fac sa merg mai departe.

Nu mi-a fost usor la inceput pentru ca eram pe cont propriu si eu trebuia sa ma ocup de toate aspectele evenimentelor pe care le organizam. Cu multa truda si dupa primul an de start-up, am reusit sa imi maresc echipa si sa impart munca.

R : Care consideri ca a fost cel mai greu eveniment de organizat ?

L.P. : Organizarea de evenimente nu e doar lapte si miere, cum cred unele domnisoare care vin si imi cer un loc de munca. Trebuie sa fii o persoana puternica, sa nu te lasi intimidat, sa faci fata cu multa hotarare situatiilor care apar de nicaieri in cadrul unui eveniment. Nu a existat cel mai greu eveniment de organizat, au fost poate divergente ideologice intre mireasa si soacra, de exemplu, in pregatirea unei nunti.

R : Si cum ai facut fata unor astfel de neintelegeri ?

L.P : Am invatat sa fac pe mediatorul. Sa vorbesc calm cu ambele parti, daca trebuie si separat, si sa vin cu solutii pentru a impaca toata partile. Asadar, munca cea grea se duce inainte evenimentului in sine, in ziua sau noaptea evenimentului toate sunt deja prestabilite, insa mie imi place sa fiu ultima persoana care pleaca din local, doar pentru a ma asigura ca totul a decurs excelent.

R : Numarul agentiilor care organizeaza evenimente a crescut considerabil in ultimul deceniu, cu ce va diferentiati fata de concurenta?

L.P: In primul rand, noi nu ne numim agentie de organizare de evenimente. Beautiful Events este un studio de design specializat in personalizarea evenimentelor.
Ce este un studio de design?
Noi am venit cu acest concept pentru ca echipa creeaza un design aparte, design care nu este niciodata repetat.
Invitatiile, place card-urile, save the dates, plicurile de bani, marturiile, toate sunt create manual, in atelierul nostru.
Tematicile alese pentru diversele evenimente pe care le realizam pot fi aceleasi, insa punerea in practica a ideilor si realizarea efectiva a evenimentelor este mereu diferita. De exemplu, nu realizam un buchet de mireasa de doua ori, chiar daca avem o clienta care vine si spune "vreau buchetul din imaginea aceasta". Noi incercam sa ii sugeram crearea unui nou produs care sa o reprezinte in totalitate si care poate fi inspirat din imaginea solicitata, dar care sa fie vizibil diferit, astfel incat fiecare mireasa sa se poata mandri ca buchetul ei este unic si ca a fost creat special pentru ea.
Nu recomandam reproducerea identica a unui element, preluat de la un alt eveniment, dar putem sustrage ideea principala a respectivului element, pe care sa o reinterpretam dupa caz. Clientul  trebuie sa aiba incredere in stilul si creativitatea noastra, se poate lasa linistit pe mana event designer-ului, care intotdeauna va creiona, un produs care sa se muleze pe personalitatea lui.

Pornind de la invitatii, fetele de masa, stalpii de la biserica, accentele florale de la buchete si lumanari, pana la rochiile domnisoarelor de onoare, cream totul pana in cel mai mic detaliu, astfel incat serviciile noastre sa fie complete, din momentul in care logodnica primeste inelul, pana in momentul in care pleaca in luna de miere.

R: Trebuie sa fie o munca colosala…

L.P : Asa este, dar frumosul, bunul gust si unicitatea nu se realizeaza dintr-o lipitura. Toate cele trebuincioase unui eveniment sunt construite in jurul unui concept unic, bazat pe personalitatea clientului.

Va invit sa ne urmariti pe site-ul nostru pentru exemple de evenimente reusite pe care le-am organizat. 

 

Tel: +40 - 725 855 000  
Email: office@beautiful-events.ro facebookyoutube
Beautiful Events - Organizare evenimente, organizare nunti
Copyrights © 2008-2014. Toate drepturile rezervate!

Cere oferta!