Stilizarea nuntii
logo

Probabil ca aveti deja cateva idei referitoare la paleta de culori pe care vreti sa o folositi in cadrul nuntii sau poate va simtit coplesit de optiunile disponibile.

Ne putem folosi know-howul creativ si multitudinea de resurse pentru a oferi idei nelimitate care sa va inspire sau putem dezvolta pentru dumneavoastra un concept care sa va transforme viziunea in realitate.

Va sugeram paleta de culori, modalitatea de aranjare a meselor, a luminilor, a veselei si chiar a mobilei, in cel mai mic detaliu, pentru a ne asigura ca fiecare nunta este unica, asa cum sunt si clientii nostri.

Lucram impreuna pentru a personaliza evenimentul si pentru a ne asigura ca aceasta zi are acel factor « wow » si va depaseste asteptarile. Pentru a va ajuta sa vizualizati aceste idei alcatuim impreuna o plansa cu idei de la care sa plecam.

 

great cities concept beautiful events

 

Putem merge chiar si mai departe de atat!

O data ce conceptul de design este stabilit vom pune la punct toate detaliile necesare pentru a realiza aceasta viziune. Propunerile noastre va vor fi trimise intr-un format clar si concis astfel incat sa va usureze luarea deciziei. Putem asigura apoi contactul cu fiecare furnizor si ne putem folosi de ratele noastre preferentiale sau putem negocia in numele dumneavoastra pentru a obtine astfel discounturi.

Intrucat decorul floral este o parte atat de importanta al aspectului general al zilei, va vom insoti la intalnirea cu furnizorul pentru a discuta idei si pentru a ne asigura ca totul se potriveste.

In final vom stabili impreuna un plan in ceea ce priveste modalitatea in care trebuie sa arate totul in ziua nuntii si pentru a informa locatia cu privire la dorintele dumneavoastra. Va putem asista si in ziua montarii tuturor detaliilor.

Cere oferta pentru stilizarea nuntii

Tel: +40 - 725 855 000  
Email: office@beautiful-events.ro facebookyoutube
Beautiful Events - Organizare evenimente, organizare nunti
Copyrights © 2008-2014. Toate drepturile rezervate!

Cere oferta!