Planificare totala
logo

Acesta este serviciul nostru cel mai cuprinzator, serviciu ce acopera toate aspectele organizarii nuntii dumneavostra; de la stagiile initiale de planificare in ceea ce priveste gasirea locatiei perfecte, la negocierea contractelor si asigurarea ca orice detaliu este pus la punct.

Acest seviciu se adreseaza cuplurilor care isi doresc sa beneficieze de experienta si sprijinul neconditionat al unui Planificator de Nunti pentru a se asigura ca acea zi speciala le depaseste cu mult asteptarile, fara stresul si constrangerile de timp pe care le-ar avea organizand totul singuri.

Oferim consultatii complementare detaliate pentru a va intelege cerintele si viziunea in ceea ce priveste aceasta zi speciala. Apoi analizam impreuna tot ceea ce va putem oferi, sau doar anumite servicii, acestea incluzand, dar nelimitandu-se la:

  • Planificarea bugetului
  • Un calendar personalizat al evenimentului
  • Cautarea locatiilor
  • Cautarea celor mai potriviti furnizori
  • Administrarea nuntii
  • Stilizarea nuntii
  • Managementul zilei nuntii
  • Traditiile selectate
  • Ceremonia religioasa
  • Activitatile de dinainte si de dupa  ceremonie

Planificarea bugetului

Compunem un buget realist pe care sa lucram si ne asiguram ca sunteti informati la fiecare pas in ceea ce priveste stadiul procesului de planificare, reevaluand situatia atunci cand este necesar.

Planificarea in timp

Va oferim o planificare in timp detaliata si personalizata care contine lista sarcinilor ce trebuiesc indeplinite, pentru a ne asigura astfel ca totul este organizat la timp.

Locatia

Chiar daca sunteti in cautarea unui hotel chic de oras, un conac impresionant sau ceva putin iesit din comun, va oferim un raport detaliat in ipostaza unei liste de locatii atent selectionate care se potrivesc bugetului si gustului dumneavoastra.

Dupa restrangerea listei si alegerea celor care vi se potrivesc cel mai bine, putem face vizionari impreuna si negocia contracte pentru a obtine cel mai bun pret posibil.

Administrarea nuntii

Ne ocupam de intocmirea tuturor actelelor necesare, incluzand aici confirmarea si discutiile cu furnizorii, asigurarea ca platile sunt facute la timp si planificarea in detaliu a zilei nuntii.  Veti fi tinuti la curent cu toate detaliile de-a lungul acestui proces.

Stilizarea nuntii

Ne folosim know-howul creativ si resusele pentru a va oferi nenumarate idei pentru transformarea viziunii dumneavoastra in realitate. Va sugeram culori, modalitati de asezare a mesei, a luminilor, a veselei si chiar a mobilei, pana la cel mai mic detaliu, pentru a ne asigura ca fiecare nunta este unica, asa cum sunt si clientii nostri. Pentru a va ajuta sa vizualizati aceste idei alcatuim o plansa cu elemente care trezesc diverse sentimente, plansa de la care sa plecam.

totala3

Managementul zilei de nunta

Va putem fi alaturi in ziua nuntii pentru a ne asigura ca fiecare detaliu este la locul lui si pentru a fi persoana principala de contact. Asadar, aveti asigurarea ca in cazul in care ceva nu merge bine, dedicatul dumneavoastra Planificator de Nunti va fi acolo sa rezolve problema, asta insemnand faptul ca va puteti relaxa si savura un pahar de sampanie fara a fi ingrijorati.

In plus

Va vom ghida pe tot parcursul nuntii pentru respectarea obiceiurilor si a traditiilor, va vom sfatui cu privinta la cea mai potrivita muzica, imbracaminte, formatul ceremoniei si va vom asista in ceea ce priveste detaliile legate de transport si cazare ale invitatilor.

Activitatile de dininainte si de dupa nunta

Daca va doriti o zi de golf si spa, o cina intima inainte de nunta sau un brunch a doua zi, putem aranja toate astea pentru ca dumneavoastra sa va bucurati din plin de acea zi speciala.

Cere oferta pentru stilizarea nuntii

Tel: +40 - 725 855 000  
Email: office@beautiful-events.ro facebookyoutube
Beautiful Events - Organizare evenimente, organizare nunti
Copyrights © 2008-2014. Toate drepturile rezervate!

Cere oferta!