Planificare partiala
logo

Acest serviciu se adreseaza clientilor care au nevoie de ajutorul unui specialist pentru anumite serivicii, intrucat au subestimat efortul necesar a fi depus. Din nou, acesta este personalizat pe cerintele dumneavoastra,  asa ca puteti alege elemente din cadrul serviciului de planificare complet.

Va putem ajuta la orice nivel al procesului de planificare in care va aflati.

Incepem cu o consultatie in detaliu pentru a discuta planurile de nunta deja existente si pentru a stabili ce trebuie facut in continuare si unde va putem ajuta. In cele ce urmeaza sunt enumerate cateva sugestii a ceea ce va putem oferi, dar nu ne limitam doar la acestea:

  • Cautarea de furnizori
  • Cautarea rochiei perfecte
  • Administrarea nuntii
  • Stilizarea nuntii
  • Obiceiurile si traditiile selectate
  • Ceremonia religioasa

Putem cauta orice furnizor si va putem oferi informatii cheie pentru a usura procesul de decizie. Fiecare furnizor este atent analizat si ne asiguram ca este de un standard superior. Vom negocia contracte in numele dumneavoastra pentru a obtine cel mai bun pret posibil si a va oferi discountul direct dumneavoastra.

Cautarea rochiei perfecte

Poate aveti deja cateva idei in ceea ce priveste rochia visurilor dumneavoastra, dar nu stiti ce designer se va potrivi cu gusturile si bugetul dumneavoastra. Cu experienta in industria fashion, putem discuta ideile dumneavoastra si va putem oferi sugestii in ceea ce priveste gasirea rochiei perfecte.

Va putem recomanda apoi cel mai potrivit boutique pentru imbracamintea mirilor si putem stabili toate intalnirile necesare pentru dumneavoastra.

weddingplanner

Administrarea nuntii

Ne putem ocupa de toate sarcinile administrative; de la confirmarea si discutiile cu furnizorii, comandarea mostrelor, stabilirea intalnirilor, asigurarea ca platile sunt facute la timp, urmarirea corespondentei si asigurarea acesteia prin e-mail, telefon etc.

Stilizarea nuntii

Probabil ca aveti deja cateva idei in ceea ce priveste paleta de culori dorita pentru nunta sau poate aveti nevoie de cateva sugestii. In orice stagiu ati fi, ne putem folosi know-howul creativ pentru a oferi idei nelimitate pentru a transforma viziunea dumneavoastra in realitate. Pentru a va ajuta sa vizualizati aceste idei alcatuim o plansa cu idei de la care sa pornim.

In plus

Va vom ghida de-a lungul obiceiurilor si traditiilor, sfatuindu-va in ceea ce priveste cea mai adecvata muzica, tinuta, formatul ceremoniei si va vom ajuta cu aranjamentele referitoare la transportul si cazarea oaspetilor, daca este cazul.

Cere oferta pentru planificare partiala

Tel: +40 - 725 855 000  
Email: office@beautiful-events.ro facebookyoutube
Beautiful Events - Organizare evenimente, organizare nunti
Copyrights © 2008-2014. Toate drepturile rezervate!

Cere oferta!