Studio de design
logo
studio-design-top

Pentru fiecare mireasa, modelul ei

Cream un design aparte pentru fiecare mireasa, design pe care nu il repetam.

Pentru noi, “design personalizat” înseamnă că vom crea un design care este personal şi semnificativ pentru tine.

Daca vorbim despre designul floral, multitudinea florilor existente in Romania, in sezonul lor, precum si cele aduse din import tot timpul anului, vor contribui la « fabricarea » unor obiecte de design ce trebuie sa fie pe placul tau.

Ne referim la buchetul de mireasa, de nasa, cele pentru domnisoarele de onoare sau pentru cununia civila.

Decoratiunile florale de la biserica, fie ca vorbim de lumanari, aranjamente de-a lungul caii spre altar, decoratiuni din curtea bisericii, cocarde de pus in piept pentru invitati si protagonisti, decorarea locatiei in care are loc petrecerea, decorarea meselor, a intrarii, a toaletei, a ringului de dans, decorarea masinii mirilor sau cea de acasa de la miri etc.

Referitor la invitatii sau meniuri si alte tiparituri: modelul NU va fi un şablon în care punem numele tau si schimbam unele culori, şi nici nu este un design produs in serie pentru ca oricine altcineva sa-l mai poata avea, ci ele vor fi special produse pentru tine, pe formatul, dimensiunea, forma propusa tie.

Referitor la obiecte tip cosulete, pernute de verighete sau cutii de bani, urmarim sa le confectionam special pentru nunta voastra, vor contine sigla stabilita, si vor forma un set impreuna cu invitatiile, si celelalte tiparituri, gen cartea de oaspeti, carduri de confirmare, plicuri de bani, marturii sau wish tree (un copacel cu mesajele invitatilor atarnate) etc.

Noi ne construim portofoliul cu fiecare lucrare noua şi de fiecare dată ne asiguram că proiectul vorbeşte despre tine si poveastea ta de dragoste.

Unice şi moderne, produsele noastre sunt romantice, atemporale şi pur si sumplu minunate. 

Tel: +40 - 725 855 000  
Email: office@beautiful-events.ro facebookyoutube
Beautiful Events - Organizare evenimente, organizare nunti
Copyrights © 2008-2014. Toate drepturile rezervate!

Cere oferta!