Inchirieri
logo

 

Serviciul nostru de organizare de evenimente va ofera posibilitatea sa inchiriati cateva dintre obiectele de care aveti nevoie special pentru nunta, botez, eveniment corporate sau personal. Stim la ce nivel se ridica cheltuielile pentru evenimentele speciale, asa ca noi venim cu posibilitatea de inchiriere, nu doar de cumparare a acestor produse afisate in continuare. Nu vedem rostul irosirii, prin cumparare, a unei sume de bani, cand acesta poate fi salvata, prin inchirierea obiectelor de care aveti nevoie direct de la noi. 

 

 

 

 

Din cadrul celor 3 sectiuni care urmeaza va puteti inspira pentru materialele care urmează să le folositi in cadrul evenimentului special. Nu doar ca vi le oferim spre inchiriere, ci va si confectionam ceea ce doriti din aceste materiale speciale pentru nunta, botez sau orice eveniment special.

Fete de masa, huse si fundite pentru scaune, plus multe alte posibile decoratiuni pot fi acoperite de catre echipa noastra.

Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa va alegeti materialul preferat si culoarea, apoi noi aranjam totul.

 

 

Orice tine de suporturi si decoratiuni suntem expertii dumneavoastra ! Experienta noatra indelungata in organizare de evenimente ne-a ajutat sa cream mii si mii de modele si decoratiuni, atat cu putine suporturi, cat si cu un numar mai mare. Adevarul e ca importanta suportului sta ori in decorarea acestui, ori in simplitatea lui. Va invitam sa aruncati o privire peste unele dintre modelele pe care vi le punem la dispozitie, insa multe altele va asteapta la noi la birou pentru a le vedea in persoana.

Suporturile si decoratiunile Beautiful Events sunt, dupa cum v-am prezentat intreg site-ul pana acum, pe decoruri tematice. Asadar, in cazul in care o sa va alegeti un anumit tip de tema, noi venim in completarea ideilor voastre cu posibilitatea inchirierii unor decoruri superbe, potrivite temei alese.

 

 

Vesela noastra e vesela, nu gluma !


Numarul invitatilor vostri nu este o problema pentru noi, cu cat mai multi se bucura de ziua voastra speciala, cu atat mai bine. In imaginile ce urmeaza puteti urmari cateva sugestii de prezentare.

Aranjamentele pe mese vor fi construite pe tematica aleasa, bineinteles ! Totul se va invarti in jurul vostru si al tematicii pe care voi o veti alege.

 

 

Fantanile de ciocolata nu doar ca dau un aspect placut petrecerii, ci ii dau si gust. Gust de eveniment reusit, va spunem noi pentru ca vedem ochii copiiilor pofticiosi care se apropie si se uita cu uimire la fantanile de ciocolata. Sortimentele diferă în funcție de preferințe, puteți alege între ciocolată alba, neagră, cu lapte, care sunt cele mai solicitate fantani, pana la ciocolata cu diverse gusturi: kiwi, capsuni, portocale etc. Dacă preferințele diferă și se doresc alte sortimente suntem deschiși spre a discuta în funcție de nevoile voastre.

 

Tel: +40 - 725 855 000  
Email: office@beautiful-events.ro facebookyoutube
Beautiful Events - Organizare evenimente, organizare nunti
Copyrights © 2008-2014. Toate drepturile rezervate!

Cere oferta!