Catering
logo
barcatering

 

Haideti sa dam cartile pe fata si sa spunem cat de mult conteaza serviciul de catering in cadrul oricarui eveniment – prea mult. Da, atat de mult incat e prea mult.
Ce e de facut in acest caz ? Totul trebuie sa depaseasca asteptarile invitatiilor. Indiferent de bugetul disponibil, fie el mic sau mare, cu ajutorul specialistilor din echipa noastra totul va parea mai usor decat va inchipuiti.

 

 

Dupa cum ii spune si numele acesta este un bar plin de dulciuri. Daca barbatii viseaza la un bar plin de bauturi fine, stiti bine ca doamnele si domnisoarele, sa nu mai spunem de copii, cu totii se vor topi pe langa acest candy bar. Nu doar ca o sa dea gust fericitului eveniment, ci o sa dea si culoare. Culoare specifica temei evenimetului, bineinteles. Nu organizati acest tip de eveniment in fiecare zi, asadar noi va sugeram sa bucurati oaspetii cu cele mai colorate si gustoase minunatii culinare, fie ele in numar mic sau mare.

 

 

Meniurile, la fel ca si intreg conceptul evenimentului, se vor mula pe preferintele si personalitatea gazdelor. Specialistii nostri in catering sunt in contact cu diverse agentii de catering, cu care se poate discuta si analiza cea mai buna varianta pentru ca evenimentul vostru sa fie laudat, nu doar pentru organizare, ci si pentru mancarea de calitate.

 

Tel: +40 - 725 855 000  
Email: office@beautiful-events.ro facebookyoutube
Beautiful Events - Organizare evenimente, organizare nunti
Copyrights © 2008-2014. Toate drepturile rezervate!

Cere oferta!